Fieke's Poezenhuisje

Elke kitten verdient een tweede kans op een warme thuis

Fieke's Poezenhuisje

Fieke's Poezenhuisje

A.Vaucampslaan 134
1654 Huizingen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0478 75 48 22

Actiedomein:
Dierenwelzijn

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Elke kitten verdient een tweede kans op een warme thuis

Wij zijn een asiel voor kleine kittens tot de leeftijd van 12 weken. Zowel wilde kittens tot de leeftijd van 8weken, papfleskittens als grotere sociale kittens zijn welkom bij ons. Wij zijn er uiteraard wel voor kittens in nood, vondelingen of kittens die buiten moeten overleven.

Elk kitten krijgt bij ons de volledige verzorging en liefde die hij nodig heeft. Wij werken uitdrukkelijk met gastgezinnen in huiselijke omgeving omdat we tegen het opsluiten van dieren zijn en ze zo willen gewoon maken aan de dagelijkse geluiden in huis. Doordat elk nestje in een apart gastgezin verblijft is de kans op ziektes minder en besmetting veel minder klein. Ons doel is elk kitten een 2de kans geven op een warme thuis! Onze kittens zijn altijd volledig in orde bij adoptie.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: