Forrest & Friends vzw

Be kind to every kind

Forrest & Friends vzw

Forrest & Friends vzw

Bredestraat 128
3293 Diest

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0485 19 96 52

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Dierenwelzijn

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Be kind to every kind

Forrest & Friends vzw vangt dieren op die gered zijn uit de vleesindustrie, dieren die verwaarloosd of gedumpt zijn. Wij zijn ook een varkensasiel: wij herplaatsen hangbuikvarkens.

Sinds 2017 zetten we ons, samen met onze vrijwilligers, in om onze dieren een zo goed mogelijk leven te bieden. Onze opvang telde in 2020 ongeveer 300 dieren. De meerderheid van de dieren zijn vaste bewoners, maar Forrest & Friends is ook een varkensasiel. Voor onze hangbuikzwijntjes zijn we op zoek naar een gouden weide, een plaats waar ze zonder zorgen oud mogen worden.

Bij Forrest & Friends zijn de dieren de baas. Dat wilt zeggen dat hun zorg altijd op de eerste plaats komt.

Wij vinden dat alle dieren een leven verdienen zoals de dieren op onze sanctuary, daarom doen we ook aan educatie en sensibilisering. Wist je dat een varken even intelligent is als een driejarig kind, dat runderen banden smeden voor het leven en dat kalkoenen heel erg veel affectie tonen wanneer je goed voor ze zorgt? Door rondleidingen te houden en informatie te verstrekken via onze kanalen werken we aan een toekomst waarin dieren niet meer als voedsel, entertainment, kleding, testobject of koopwaar worden beschouwd. Want, als we gelukkig en gezond kunnen leven zonder anderen te pijnigen, waarom zouden dat dan niet doen?

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: