G-sport Vlaanderen vzw

Inspireren, kansen creëren en drempels wegnemen

G-sport Vlaanderen vzw

G-sport Vlaanderen vzw

Zuiderlaan 13
9000 Gent

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
09 243 11 73

Oprichtingsjaar:
1977

Actiedomein:
Mentale gezondheid, Personen met een beperking

Regio:
België

Acties via:


Bestel een Goodgift

Inspireren, kansen creëren en drempels wegnemen

G-sport Vlaanderen inspireert, creëert kansen en neemt drempels weg zodat alle (potentiële) G-sporters op een gezonde en kwaliteitsvolle manier aan sport en beweging kunnen doen - op maat van hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities.

G-sport Vlaanderen neemt op systemisch niveau drempels voor sport -en bewegingsparticipatie weg.

G-sport Vlaanderen ondersteunt sportclubs en andere sportfederaties (via ons integratie -en inclusiebeleid) die zich op een laagdrempelige, recreatieve of competitieve manier richten naar mensen met een beperking, kwetsbaarheid of chronische aandoening.

G-sport Vlaanderen begeleidt Vlaamse topsporters met een beperking op maat.

G-sport Vlaanderen verlegt grenzen door de uitbouw van een strategisch netwerk met professionals én vrijwilligers uit de sportsector en andere maatschappelijke actoren.

Op deze manier vormt G-sport Vlaanderen een hefboom om mensen volgens hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities op een gezonde, kwaliteitsvolle en plezante manier te laten sporten en bewegen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: