Give us a Break

Vakantieopvang voor kinderen met een beperking

Give us a Break

Give us a Break

Wisselende plaatsen
in Oudenaarde

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0476 60 43 61

Oprichtingsjaar:
2018

Actiedomein:
Ouders & kind, Personen met een beperking

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

Vakantieopvang voor kinderen met een beperking

Voor ouders van kinderen met een beperking is het niet eenvoudig om tijdens de schoolvakanties opvangmogelijkheden te vinden. Zeker in de regio Vlaamse Ardennen zijn er zo goed als geen mogelijkheden.

Een groep van ouders van een kind met een beperking heeft zich daarom verenigd onder de naam Give us a Break. Naast het organiseren van vakantieopvang zal dit initiatief ook regelmatig evenementen en acties op poten zetten om het zo noodzakelijke opvanginitiatief, dat tot op heden geen enkele steun kreeg vanuit de overheden in ons land, te financieren.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: