Gynca’s

Organisatie voor vrouwen met gynaecologische kanker

Gynca’s

Gynca’s

Hogenakkerstraat 146
9100 Sint-Niklaas

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0473 85 27 56

Oprichtingsjaar:
2020

Actiedomein:
Kanker, Vrouwen

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Organisatie voor vrouwen met gynaecologische kanker

Onze missie

Vzw Gynca's is een organisatie voor vrouwen met gynaecologische kanker. Jaarlijks worden in België meer dan 3000 diagnoses van gynaecologische kanker gesteld.

Nochtans is er heel wat onwetendheid en onbekendheid omtrent deze kwaadaardige tumoren, zowel bij de patiënten als bij het ruime publiek. Bij de diagnose en behandeling voelen veel vrouwen zich eenzaam en onzeker. Gynaecologische kanker wordt zelden open besproken of zijn amper in de media terug te vinden.

Als patiëntenorganisatie willen we steun bieden aan de vrouwen met een gynaecologische kanker, hun naasten en de zorgmedewerkers.

Onze doelen

1. Belangenbehartiging en bewustzijn bevorderen rond gynaecologische kanker om de kwaliteit van leven en overlevingskansen van de patiënten te verbeteren

2. Vrouwen met gynaecologische kanker en hun naasten bijstaan in hun zoektocht naar betrouwbare informatie over hun ziekte, de behandelingsmogelijkheden en toegang tot de best mogelijke zorg.

3. Lotgenotencontact voor vrouwen met gynaecologische kanker geeft kansen tot (h)erkenning en steun en kan helpen in het omgaan met de ziekte en de bijwerkingen

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: