Hartekamp vzw

Zorgeloze vakanties voor bijzondere kinderen

Hartekamp vzw

Hartekamp vzw

Leliestraat 7
9840 De Pinte

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
+32 (0) 497 99 56 95

Oprichtingsjaar:
1994

Actiedomein:
Kinderen, Personen met een beperking

Regio:
België

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Zorgeloze vakanties voor bijzondere kinderen

Hartekamp organiseert unieke kampen en activiteiten voor kinderen met een fysieke, mentale of sociale beperking.

De doelstellingen van de VZW zijn zeer eenvoudig: het bezorgen van een aangename vakantieweek aan kinderen die door een verhoogde zorgvraag niet kunnen deelnemen aan kampen die door jeugdbewegingen of andere organisaties georganiseerd worden.

Oorspronkelijk organiseerde Hartekamp vakanties voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Sedert vele jaren kunnen kinderen met andere aandoeningen mee op kamp, of die nu van sociale, fysieke of mentale aard zijn. Elk kind krijgt zo de kans om eens goed uit de bol te gaan.

Jaarlijks gaan we op een zomerkamp, weekend en organiseren we tal van dagactiviteiten. Dit dankzij een volledig team van vrijwilligers.

Alle kinderen worden aanvaard in heel de groep en ondervinden dat ze heel goeie vrienden kunnen worden, ongeacht hun achtergrond. Deze ervaring en inclusieve ingesteldheid dragen de deelnemers ook na het kamp nog lang met zich mee.

Onze kinderen hebben een grote en intensieve zorg nodig. Om hieraan optimaal tegemoet te komen is op elke activiteit steeds een medisch team aanwezig. Wanneer nodig zijn de activiteiten en locaties aangepast aan de noden van de kinderen en jongeren. Door onze specifieke organisatie en omkadering vertrouwen ouders hun kind aan ons toe. Zo kunnen de kinderen genieten van een zorgeloze vakantie en ontlasten we de ouders eens van de dagelijkse zorg.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: