Hestia Helpt Honden

Help dieren aan een goed leven!

Hestia Helpt Honden

Hestia Helpt Honden

Antoon Van Dycklaan 11
2840 Reet

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
03 888 53 41

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Dieren

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Help dieren aan een goed leven!

Helpen van verwaarloosde en mishandelde dieren in het buitenland en binnenland.

Hestia Helpt Honden is een organisatie die vooral het welzijn van dieren hoog in het vaandel draagt. Wij werken samen met asielen in Griekenland en Roemenië. Onze bedoeling is om honden en katten te helpen in het buitenland. Wij proberen om het aantal verwaarloosde en mishandelde dieren nog een goed leven te bieden in het buitenland en daar ook dit aantal te helpen verminderen. Wij werken dus aan oplossingen in het buitenland, het is niet onze bedoeling om deze naar België te halen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: