Het Scheldeoffensief vzw

Voor meer inclusie in theater

Het Scheldeoffensief vzw

Het Scheldeoffensief vzw

Bergbosstraat 174
9820 Merelbeke

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0494 59 41 34

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Kunst & cultuur, Personen met een beperking

Regio:
Oost-Vlaanderen

Acties via:


Bestel een Goodgift

Voor meer inclusie in theater

Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. Enerzijds is er onze atelierwerking en anderzijds zijn er jaarlijks nieuwe voorstellingen of performances voor een breed publiek.

Het Scheldeoffensief opereert niet solo, maar laat zich omringen door andere artiesten om een grotere impact te realiseren op het snijvlak tussen kunst en zorg. Er is een algemeen gebrek aan leuke werk- en repetitieplekken waar muzikanten, toneelspelers, dansers, ... in alle rust een kruisbestuiving kunnen laten ontstaan waar bijzondere dingen uit kunnen voortkomen.

Om dit te realiseren en de artistieke kracht van ieder individu aan te kunnen wakkeren zetten we vanaf april ’21 een driesporentraject uit. Naast de laagdrempelige labowerking, komt er een intensievere atelierreeks waarbij meer wordt gekeken naar vooruitgang en finesses van onze spelers. Tijdens de weekends is er atelier BRUUT waarbij we onze deuren openen voor iedereen en alle muren worden gesloopt!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: