Inloophuis voor mensen met kanker in Leuven

Een warme plek voor mensen met kanker en hun naasten.

Inloophuis voor mensen met kanker in Leuven

Inloophuis voor mensen met kanker in Leuven

Koning Leopold I-straat 33
3000 Leuven

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
016190707

Oprichtingsjaar:
2022

Actiedomein:
Jongeren, Kanker

Regio:
Vlaams BrabantBestel een Goodgift

Een warme plek voor mensen met kanker en hun naasten.

Kanker heeft ingrijpende gevolgen, de impact is vaak moeilijk onder woorden te brengen. Het Inloophuis voor mensen met kanker in Leuven wil een warme ontmoetingsplek en een steunpunt zijn voor al wie geconfronteerd wordt met kanker, zowel voor patiënten als voor hun naasten of nabestaanden. Het huis is 6 dagen op 7 open. Ze kunnen er hun verhaal delen met lotgenoten of ondersteuners die voor hen klaar staan. Het Inloophuis organiseert gerichte activiteiten die ondersteunend, zorgend of ontspannend zijn. Er is ook aandacht voor bijzondere doelgroepen, zoals jongeren en senioren.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: