Instituut voor Tropische Geneeskunde

Wereldwijze impact op gezondheid door onderzoek, onderwijs en zorgverlening

Instituut voor Tropische Geneeskunde

Instituut voor Tropische Geneeskunde

Nationalestraat 155
2000 Antwerpen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
+32 (0)3 247 66 66

Oprichtingsjaar:
1931

Actiedomein:
Onderzoek

Regio:
Internationaal

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Wereldwijze impact op gezondheid door onderzoek, onderwijs en zorgverlening

Voor miljarden mensen in lage- en middeninkomenslanden blijven tropische ziekten, aids en tuberculose een dagelijkse werkelijkheid. De toenemende globalisering, migratie en klimaatverandering brengen deze problemen bovendien steeds dichter bij onze leefwereld.

Het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in Antwerpen streeft naar het verbeteren van gezondheid door innovatief onderzoek, onderwijs, professionele diensten en het versterken van onze partnerinstellingen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Met een focus op zowel wetenschappelijke uitmuntendheid als sociale impact, geloven wij dat toegang tot een goede gezondheid een fundamenteel mensenrecht is.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: