IZW vzw

Op jezelf staan om de wereld in te gaan.

IZW vzw

IZW vzw

Riddersstraat 60/0002
3000 Leuven

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
016 20 71 59

Oprichtingsjaar:
1980

Actiedomein:
Personen met een beperking, Welzijn

Regio:
Vlaams BrabantBestel een Goodgift

Op jezelf staan om de wereld in te gaan.

IZW voorziet aangepaste woningen met assistentie voor personen met een fysieke handicap. Onze woningen liggen in het midden van de stad waar alles voorhanden is. Onze assistenten zijn 24/7 aanwezig om assistentie te bieden bij Activiteiten voor het Dagelijks Leven (ADL). We bieden assistentie zowel na oproep als op afspraak.

Meer informatie:

IZW biedt gepersonaliseerde ondersteuning op maat om zelfstandig te wonen en inclusief te leven. IZW doet dit in de eerste plaats door het verlenen van ADL-assistentie: praktische hulp bij activiteiten van het dagelijks leven.

IZW voorziet een aanbod van aangepaste woningen in een centraal gelegen levendige omgeving i.s.m. huisvestingsmaatschappijen. Een sterk ervaren team staat 24/7 paraat om assistentie te bieden bij Activiteiten voor het Dagelijks Leven (ADL). We opereren vanuit een nabijgelegen centrale dienst en bieden assistentie zowel na oproep als op afspraak.

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is de zelfstandigheid en eigenheid van onze cliënten. Onze dienstverlening is maar mogelijk dankzij een solidaire opstelling van onze cliënten en medewerkers. Daarom zien wij wederzijds respect en correcte omgang als de basis van onze samenwerking. Onze dienstverlening is gebaseerd op de gelijkwaardigheid tussen cliënten, medewerkers en de organisatie.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: