Jane Goodall Institute Belgium

Hoop omzetten in actie voor mens, dier en natuur.

Jane Goodall Institute Belgium

Jane Goodall Institute Belgium

Hogeleeststraat 33
1120 Bruxelles

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0487 23 56 43

Oprichtingsjaar:
2005

Actiedomein:
Dieren, Milieu & Natuur, Onderwijs

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Hoop omzetten in actie voor mens, dier en natuur.

Een gezonde planeet waar mensen doordachte keuzes maken om duurzaam en in harmonie met elkaar, het milieu en andere dieren te leven.

Ons team en vrijwilligers zijn dagelijks in de weer met het verder zetten van Jane Goodalls’ droom: in harmonie samenleven met de natuur.

We organiseren boomplantacties die ecosystemen genereren en lokale gemeenschappen ondersteunen. Onvermoeibaar sensibiliseren we voor de noodzaak om bedreigde primaten zoals chimpansees te beschermen. Ons jeugd empowerment programma, Roots & Shoots, helpt jongeren in België om een duurzame levensstijl te leiden en humanitaire leiders te worden.

We zijn fier op onze inspanningen. Ze maken elke dag een verschil in lokale gemeenschappen in België en Afrika.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: