Kampenhoeve Ster vzw

Donkeys delivering happiness

Kampenhoeve Ster vzw

Kampenhoeve Ster vzw

Kampenhoutsevoetweg 1
1910 Berg

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0478 88 01 19

Oprichtingsjaar:
2012

Actiedomein:
Jongeren, Mentale gezondheid, Personen met een beperking

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Donkeys delivering happiness

We zijn gericht op kinderen en volwassenen met een beperking en jongeren uit de bijzondere jeugdzorg. Door onze positieve ingesteldheid en speelsheid hebben we een laagdrempelig aanbod van individuele sessies of groepsbezoeken, met als insteek om de levenskwaliteit van elke bezoeker te verhogen.

De Kampenhoeve STER vzw richt zich tot kinderen en volwassenen met een mentale of fysieke beperking of met moeilijkheden, waarvoor het doelgericht therapeutisch behandelen met behulp van ezels wordt aangeboden in een unieke en professionele omgeving.

Onze bezoekers zijn dan ook de STER van de dag! Zij zijn onze ster-kinderen of ster-volwassenen en kunnen een bezoek brengen in het kader van pure fun ofwel in het kader van een specifiek programma dat zij volgen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: