Kind en Samenleving vzw

K&S komt op voor fysieke en mentale ruimte voor jeugd!

Kind en Samenleving vzw

Kind en Samenleving vzw

Lange Ridderstraat 22 22
2800 Mechelen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0487023390

Oprichtingsjaar:
1974

Actiedomein:
Jongeren, Onderzoek

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

K&S komt op voor fysieke en mentale ruimte voor jeugd!

Kind & Samenleving komt op voor fysieke en mentale ruimte voor alle kinderen en jongeren. Daarbij nemen we hún stem als uitgangspunt en brengen we de beleving van kinderen en jongeren in kaart. Die vertalen we naar beleidsmakers en -uitvoerders én terug. Op die manier verrijken we het beleid van overheden en organisaties, én versterken we vooral (de kansen van) kinderen en jongeren in de publieke ruimte om te spelen, te bewegen en te ontdekken.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: