Kirikou (Huis van het Kind Leuven vzw)

Kindermateriaal voor kwetsbare gezinnen

Kirikou (Huis van het Kind Leuven vzw)

Kirikou (Huis van het Kind Leuven vzw)

Savoyestraat 4
3000 Leuven

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
016 27 24 90

Oprichtingsjaar:
2015

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Kinderen

Regio:
Vlaams BrabantBestel een Goodgift

Kindermateriaal voor kwetsbare gezinnen

Kirikou verzamelt tweedehands kindermateriaal voor kwetsbare gezinnen in Leuven. Want elk kind verdient het om op te groeien met het nodige babymateriaal, speelgoed, kledij, sport- en schoolmateriaal.

Samen bestrijden we kinderarmoede!

Kirikou is het inzamelpunt voor tweedehands kindermateriaal. Een geëngageerde groep vrijwilligers kijkt het materiaal na, sorteert het en maakt het opnieuw klaar om door te geven. Via een samenwerking met 70 sociale organisaties komt het materiaal terecht bij gezinnen die echt nood hebben aan hulp.

Financiële steun maakt het ons mogelijk om materiaal bij te kopen waar nood aan is (luiers,..) en om ervoor te zorgen dat we het materiaal aan huis kunnen leveren bij gezinnen die niet in de mogelijkheid zijn om groter materiaal te komen ophalen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: