LovingDogs vzw

Verwaarloosde honden een thuis te geven die ze verdienen!

LovingDogs vzw

LovingDogs vzw

Schoolstraat 11
9991 Adegem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0474 62 46 90

Oprichtingsjaar:
2021

Actiedomein:
Dieren

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Verwaarloosde honden een thuis te geven die ze verdienen!

Wij zijn een Belgisch gezin die sinds enkele jaren geëmigreerd zijn naar Spanje. Wij zijn altijd al zeer gepassioneerd geweest in het verzorgen van dieren. In België hadden wij een hondenpension en zelf hebben we ook een mooie roedel met verschillende rassen.

Het moment dat we in Spanje aan kwamen zagen we de schrijnende toestanden van sommige honden. Daarop beslisten we dat wij dit niet langer konden aanzien en zo zijn wij onze rescue begonnen. Eerst deden wij dit bij ons thuis maar naar mate de tijd vorderde, kregen we meer en meer aanvragen om honden op te vangen, totdat we thuis uit onze voegen barstte. Toen zijn we een zoektocht begonnen naar een stuk grond waar we de honden beter konden opvangen. Sinds begin 2022 zitten we dan ook op een locatie waar de honden in kennels worden opgevangen en enkele uren per dag vrij kunnen loslopen op de verschillende losloopweides. Momenteel vangen we een 50-tal honden op, zowel kleine als middelmatige en grote rassen.

Om dit te kunnen blijven doen, zijn giften en donaties de enige middelen om te overleven.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: