LuKiArt vzw

LuKiArt vzw - Kunst op maat van het zieke kind

LuKiArt vzw

LuKiArt vzw

Twee Dreven 29
9830 Sint-Martens-Latem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0475 80 34 03

Oprichtingsjaar:
2014

Actiedomein:
Kinderen, Kunst & cultuur

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

LuKiArt vzw - Kunst op maat van het zieke kind

Een glimlach op het gezicht van het zieke kind toveren, dat is waarom we Kunst-ateliers aanbieden voor (zieke) kinderen (in het bijzonder voor langdurig, chronisch zieke, terminaal zieke kinderen, ... ), zowel in groep (in het ziekenhuis, het revalidatiecentrum, ...) als individueel bij het kind thuis.

Wij knutselen, wij vertrekken steeds vanuit de eigenheid van elk kind en behandelen het zieke kind gewoon als een kind met zijn eigen dromen en gevoelens.

Actieve kunstcreatie is meer dan enkel een spel, het werkt helend voor het kind en zijn familie. We stimuleren het kind dan ook om zelf te kunstelen samen met de lieve mensen die het dichtbij omringen. Elk kunstwerk is bovendien een blijvende herinnering aan een positief moment, wat positieve gevoelens terug opwekt wanneer het even wat minder gaat.

Onze ideeën zijn gebaseerd op de kunstateliers die we organiseren in Sint-Martens-Latem en we werken samen met vele partners om onze doelstellingen te realiseren.

Meer info en getuigenissen via onze site www.lukiartaanziekenhuis.be

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: