Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen

Make-A-Wish gelooft in de helende kracht van een wens

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen

Gentsesteenweg 3/002
2800 Mechelen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
015 67 60 00

Oprichtingsjaar:
1990

Actiedomein:
Kinderen, Welzijn

Regio:
België

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Make-A-Wish gelooft in de helende kracht van een wens

Make-A-Wish gelooft in de helende kracht van wensen. Daarom vervullen zij de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening om zo hen kracht te geven de strijd tegen de ziekte verder te zetten. Want als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan het ook geloven dat hij beter wordt.

Make-A-Wish is een vrijwilligersorganisatie die de hartenwens vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Hun doel is om deze kinderen en hun familie een droommoment te laten beleven, waardoor ze hoop, sterkte en vreugde ervaren, om de strijd tegen hun ziekte verder aan te gaan.

Dagelijks geven de meer dan 120 vrijwilligers het beste van zichzelf om met veel inzet en nog meer creativiteit magische momenten te creëren.

Jaarlijks vervullen ze meer dan 150 wensen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: