Memisa

Kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor iedereen

Memisa

Memisa

Meeûssquare 19 19
1050 Brussel

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02 454 15 57

Oprichtingsjaar:
1988

Actiedomein:
Gezondheid, Ontwikkelingshulp, Vrouwen

Regio:
Internationaal

Bankrekening:
IBAN: BE92 3100 9000 0023
BIC: BBRUBEBB

Fiscaal erkend:
Ja

Bestel een Goodgift

Kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor iedereen

Memisa is een ngo die strijdt voor toegang tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor iedereen. We ondersteunen de medische centra en ziekenhuizen en hun personeel. Memisa bereikt meer dan 7 miljoen mensen in 5 Afrikaanse landen (DR Congo, Burundi, Guinée, Mauritanië, Benin) en in India. De gezondheid van moeders en kinderen is onze prioriteit.

In de Democratische Republiek Congo sterft 1 op de 150 vrouwen aan de gevolgen van een zwangerschap. Dit is 100 keer meer dan in ons land… Iets waar de medische ngo Memisa niet ongevoelig voor blijft. Want in de meeste gevallen is deze noodlottige afl

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: