Mfc Combo vzw

Begeleiding op maat voor gezinnen, kinderen en jongeren

Mfc Combo vzw

Mfc Combo vzw

Parkstraat 185
3000 Leuven

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
016 23 73 32

Oprichtingsjaar:
2013

Actiedomein:
Jongeren, Kinderen, Ouders & kind

Regio:
Vlaams BrabantBestel een Goodgift

Begeleiding op maat voor gezinnen, kinderen en jongeren

Mfc Combo is een organisatie in de Jeugdzorg, erkend door de Vlaamse Gemeenschap. We bieden een integrale begeleiding aan gezinnen met kinderen en jongeren in een moeilijke leefsituatie en aan zelfstandig wonende jongvolwassenen.

Mfc Combo gaat doelbewust met de hele context aan de slag. Zowel het kind, als de ouders, broers/zussen worden betrokken bij de begeleiding. Eventueel ook grootouders of andere betrokkenen; zoals de school, hulpverleners, familieleden of mensen die belangrijk zijn voor jullie gezin. Samen bekijken we wat jullie willen bereiken. Hiervoor hebben we een breed aanbod aan begeleiding op maat.

In Combo is de begeleiding gericht op het ontwikkelen van kansen voor kinderen en jongeren in een moeilijke leefsituatie. We vertrekken vanuit een geloof in de groeikracht en mogelijkheden van elke persoon.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: