MPI Oosterlo

Steun ons Droomfonds en maak zo mee mooie dromen waar!

MPI Oosterlo

MPI Oosterlo

Eindhoutseweg 25
2440 Geel

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
014 86 11 40

Oprichtingsjaar:
1961

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Steun ons Droomfonds en maak zo mee mooie dromen waar!

MPI Oosterlo is een dynamische organisatie binnen de sector voor personen met een verstandelijke beperking. We bieden een grote verscheidenheid aan ondersteuningsvormen in alle domeinen van het leven: wonen, werken, leren, vrije tijd, sport en cultuur. Ruim 500 cliënten, zowel kinderen, jongeren als volwassenen met een verstandelijke beperking krijgen bij ons gespecialiseerde ondersteuning. We bieden zorg op maat voor elke cliënt. We laten ons niet leiden door hun beperkingen, maar zetten zeer sterk in op hun talenten. Volwaardig burgerschap, inclusie en kwaliteit van leven, daar gaan we voor.

MPI Oosterlo is een dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke beperking.

MPI Oosterlo:

*zet mensen met een beperking in hun kracht

Als dynamische organisatie en betrouwbare partner gaan we samen met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking een eind op weg in het verhaal van hun leven. Soms is de ondersteuning intensief, soms meer op afstand, soms kortstondig, soms langdurig – afhankelijk van wat zij en hun omgeving nodig hebben. We hechten veel belang aan zelfbepaling en inclusie. We houden vast ook als het erg moeilijk loopt en blijven inzetten op ontwikkeling en groeikracht. In samenwerking met partners durven we kiezen voor complexiteit.

*is fier op de betrokkenheid van medewerkers en teams

Evenwichtige ondersteuning bouwt verder op betrokken, competente en enthousiaste medewerkers die zich blijven ontwikkelen en elke dag met plezier komen werken. We zorgen voor een stimulerende en veilige werkomgeving zodat medewerkers zich geëngageerd en in hun kracht weten.

*werkt samen met andere organisaties aan een continuüm van zorg

Sociale innovatie is voor MPI Oosterlo een drijfveer. We bouwen verder op wat goed is maar durven ook samen met onze partners vernieuwende initiatieven aan. Regionaal en intersectoraal samenwerken in netwerken is cruciaal voor ons.

Afbeelding: ©Sylvia Tops

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: