Muziek-Elixir Vzw

Licht klassieke muziek in woonzorgcentra.

Muziek-Elixir Vzw

Muziek-Elixir Vzw

Dendermondesteenweg 318
9070 Destelbergen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0499 11 00 64

Oprichtingsjaar:
2020

Actiedomein:
Kunst & cultuur, Ouderen

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Licht klassieke muziek in woonzorgcentra.

Muziek-Elixir Vzw brengt ontroerende licht klassieke muziek live voor ouderen in woonzorgcentra in heel Vlaanderen. We brengen de ouderen een gelukzalig moment: hemels, vreugdevol, rustgevend, helend. Ze zingen dikwijls mee, dansen, lachen en wenen, of worden stil...

Het is voedsel voor de ziel, en muziek verbindt!

Ons aanbod:

Wij brengen bekende melodieën uit verschillende genres en in verscheidene stijlen, we werken met professionele musici uit heel Vlaanderen.

  • Eén musicus gaat gedurende 2 uur van kamer naar kamer of speelt voor kleine groepjes bewoners in de leefruimtes.
  • Een duo speelt voor een grotere groep bewoners in de kapel of de cafetaria.

Onze missie:

Dankzij uw Goodgift "Schenk een Muziek-Elixir" kunnen wij blijven ijveren voor meer licht klassieke muziek optredens in woonzorgcentra, zodat zoveel mogelijk ouderen in Vlaanderen de ontroering, vreugde en innerlijke rust krijgen waar ook zij recht op hebben.

Het is onze missie om zo veel mogelijk ouderen te laten genieten van een Muziek-Elixir.
Er is wel degelijk nood aan.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: