'n witte Roos

Gratis massages bij mensen met kanker

'n witte Roos

'n witte Roos

Craenevenne 65
3600 Genk

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0473 54 34 08

Oprichtingsjaar:
2006

Actiedomein:
Kanker

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Gratis massages bij mensen met kanker

Het kosteloos aanbieden van zorg/herbalanceringsmassages en wellness-gelaatsverzorgingen in diverse ziekenhuizen in Vlaanderen.

Ontspanning en herbalancering zijn de sleutelwoorden bij vzw 'n witte Roos. We bieden kosteloos zorg/herbalanceringsmassages en wellness-verzorgingen aan bij kankerpatiënten in ziekenhuizen in Vlaanderen en bij palliatieve patiënten aan huis.

De zorg/herbalanceringsmassage is een speciale massagetechniek waarbij zachte strelingen en aanrakingen zonder druk uitgevoerd worden.

Door onze vzw te steunen, reik je een mooi moment van rust en ontspanning aan kankerpatiënten. Het zieke lichaam kan deze bijzondere vorm van zorgmassage goed gebruiken.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: