NASCI vzw

Welzijn en sociale inclusie creëren voor gezinnen in kansarmoede, daar gaan we voor.

NASCI vzw

NASCI vzw

d'Anethanstraat 4
1030 Schaarbeek

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02 216 88 85

Oprichtingsjaar:
1998

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Kinderen

Regio:
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Welzijn en sociale inclusie creëren voor gezinnen in kansarmoede, daar gaan we voor.

NASCI is een onafhankelijk, toegankelijk, kindvriendelijk huis waar mama’s en papa’s terechtkunnen voor kwalitatieve professionele hulpverlening.

We staan voor diversiteit en multiculturaliteit, verdraagzaamheid, medeleven en solidariteit. Het hier en nu verbeteren van de kansen van kinderen, dat is ons doel.

Door sterke mama’s krijgen kinderen kansen. NASCI ondersteunt hen.

Voor wie?

Kansarme zwangere vrouwen, alleenstaande moeders en gezinnen die het tijdelijk of structureel moeilijk hebben in de Brusselse regio, kunnen bij NASCI terecht voor ondersteuning.

Wat doen we?

NASCI creëert welzijn en sociale inclusie via

  • Materiële hulp (van één keer tot een jaar lang)
  • Mediconsult: medische hulp voor mama’s en kinderen
  • Ondersteuning bij het opvoeden
  • Sociale informatie en doorverwijzingen
  • Gezellige ontmoetingsmomenten en uitstappen
  • Vormingen

NASCI geeft geen rechtstreekse financiële steun aan ouders of gezinnen, maar kan jouw steun goed gebruiken voor haar werking.

Maak een moeder weerbaar, geef haar kennis en zij zal een sterke moeder zijn voor haar kinderen. Haar kennis biedt een goede basis voor de toekomst van haar kinderen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: