One Trick Pony vzw

One Trick Pony (OTP) is een hedendaags muzieklaboratorium.

One Trick Pony vzw

One Trick Pony vzw

Oudesteenweg 33 / 201
2060 Antwerpen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0489 30 54 08

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Kunst & cultuur

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

One Trick Pony (OTP) is een hedendaags muzieklaboratorium.

One Trick Pony (OTP) is een hedendaags muzieklaboratorium waarin verschillende kunstvormen worden verkend, met muziek en geluid als centraal thema. De resultaten van deze verkenning kan je ontdekken als muziektheatervoorstelling op het dak van een gebouw, als concert langs de snelweg, als afnemend instrument in het bos, ...

De droom van OTP is om een plek te creëren voor artiesten met verschillende achtergronden (inspiratie: Andy Warhol Factory) om te experimenteren met hun eigen kunstvormen en muziek.

foto credits @ Patrick Van Vlerken 2019

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: