Ons Huis met een Hart vzw

Ondersteuning bij de verwerking van kanker

Ons Huis met een Hart vzw

Ons Huis met een Hart vzw

Berkenlaan 26
3680 Maaseik

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
089 21 77 44

Oprichtingsjaar:
2020

Actiedomein:
Kanker, Mentale gezondheid

Regio:
LimburgBestel een Goodgift

Ondersteuning bij de verwerking van kanker

Het uitbaten van een inloop- en ontmoetingshuis voor mensen met kanker, mensen die ooit aan de ziekte geleden hebben, alsook voor hun naasten, vrienden, familie, ... waar deze elkaar kunnen ontmoeten in een veilige omgeving buiten een ziekenhuisomgeving en buiten de vier muren van de eigen woning.

In dit ontmoetingshuis:

  • bieden we een luisterend oor aan de personen die hieraan behoefte hebben
  • verstrekken we informatie op sociaal vlak
  • organiseren we lotgenotencontacten voor personen met een specifieke vorm van de kanker
  • organiseren we lezingen die verband houden met de ziekte en haar gevolgen
  • organiseren we activiteiten die bijdragen tot de bevordering van het algemene geestelijke en lichamelijke welzijn zoals massages, meditatiesessies, ...
  • organiseren we creatieve werkateliers ten behoeve van en ten voordele van onze doelgroep
  • organiseren we lichamelijke activiteiten zoals wandelen, turnen, dansen, ..., aangepast aan de lichamelijke toestand van de personen binnen onze doelgroep

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: