Pet Rescue Pink Paws

Gespecialiseerde kattenopvang voor speciallekes

Pet Rescue Pink Paws

Pet Rescue Pink Paws

Hulsterweg 49 1
3980 Tessenderlo

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0470 20 69 14

Oprichtingsjaar:
2016

Actiedomein:
Dieren

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Gespecialiseerde kattenopvang voor speciallekes

Pink Paws Pet Rescue is een “no-kill” opvang voor hulpbehoevende, oudere en zieke katjes. Soms vangen we ook andere katjes in nood op maar die worden meestal dan doorgestuurd naar andere opvangen zodat we onze tijd kunnen besteden aan de hulpbehoevende diertjes.

Onze organisatie krijgt geen subsidies en moet dus alles zelf bekostigen. Aangezien we niet veel adopteerbare katjes hebben, halen we ook geen inkomsten uit de adoptie vergoedingen. Komt erbij dat we ons focussen op niet-plaatsbare, oudere en terminale katjes die uiteraard veel dierenartskosten met zich meebrengen. Alle steun, hoe klein ook, is dus zeer welkom!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: