Pootjesparadijs vzw

Welkom in ons Pootjesparadijs!

Pootjesparadijs vzw

Pootjesparadijs vzw

Erasmuslaan 31
1804 Zemst

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0495268188

Oprichtingsjaar:
2024

Actiedomein:
Dieren

Regio:
Vlaams BrabantBestel een Goodgift

Welkom in ons Pootjesparadijs!

Pootjesparadijs is het dierenopvangcentrum van Zemst. Als asiel vangen wij hoofdzakelijk dieren op, die om verschillende redenen geen thuis meer hebben. Bvb. verlaten, verwaarloosd of mishandeld, of bvb. wanneer hun eigenaar overleden is of niet meer voor hen kan zorgen. Bovendien baten wij ook een pension uit, waar je dieren tijdelijk een onderdak kan geven in het geval je zelf er een paar dagen niet voor zou kunnen zorgen.

In ons opvangcentrum kan je terecht bij onze vaste medewerkers Axelle en Dieter, twee ervaren dierenvrienden, die samen met onze vrijwilligers alle dieren in de watten zullen leggen. Want wat ook de reden is dat de dieren bij ons zijn, wij doen ons uiterste best om er een aangenaam verblijf van te maken. Wij vinden het belangrijk om het leefcomfort van onze dieren te optimaliseren en om een aangename werkomgeving te maken voor ons team, want zo bouwen we ons eigen Pootjesparadijs!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: