SAMEN PLANNEN vzw

Omdat er voor IEDEREEN een plekje is op deze wereld!

SAMEN PLANNEN vzw

SAMEN PLANNEN vzw

(geen bezoekadres)
2300 Turnhout

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0474 36 18 99

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Mentale gezondheid, Welzijn

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Omdat er voor IEDEREEN een plekje is op deze wereld!

SAMEN PLANNEN vzw zet zich in voor een warmere samenleving, een menselijke, nabije hulpverlening en geeft een stem aan mensen die vaak niet gehoord of gezien worden in onze maatschappij.

Via het initiatief SAMEN OP PAD zijn we een compagnon de route voor vele mensen op weg naar hun plekje in de wereld, onderweg naar een kwalitatief leven.

Via SAMEN WARM zetten we actief in op verbinding en inclusie, op een warmere samenleving.

Het initiatief SAMEN BUREN wil buren opnieuw met elkaar verbinden en inzetten op de informele netwerken van mensen. Vooral in kwetsbare buurten wil het outreachend werken.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: