#SheDIDIT

Ambitieuze meisjes, ondernemende vrouwen

#SheDIDIT

#SheDIDIT

Oudstrijdersstraat 9
2140 Borgerhout

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0499 35 57 66

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Migratie & integratie, Opleiding & tewerkstelling, Vrouwen

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Ambitieuze meisjes, ondernemende vrouwen

#SheDIDIT is het platform voor onderneemsters met een migratieachtergrond. Wij zijn er voor meisjes en vrouwen met diverse roots die hun dromen werkelijkheid willen maken. Er zit zoveel talent in deze doelgroep, alleen krijgen ze niet altijd de spotlight die ze verdienen en herkennen ze zichzelf niet in het beeld van 'de ondernemer'. Ook voelen ze een afstand ten opzichte van de bestaande wereld rond starters en business, waardoor ze niet weten welk advies te nemen of waar te beginnen.

Deze lacunes vullen we op aan de hand van:


  • individuele businessbegeleiding, laagdrempelige one-stop-shop voor onderneemsters met diverse roots waarbij we hen wegwijs maken, begeleiden en doorverwijzen naar bestaande partners (www.shedidit.be/shemeansbusiness)

  • jongerentraject in groep voor Antwerpse meisjes van 16-26 jaar met diverse roots, die in 10 weken hun business van A tot Z uitwerken en pitchen voor een jury, terwijl ze aan hun competenties werken (http://youthpreneurs.shedidit.be)

  • een talentpool/expertendatabase waarin meer dan 300 profielen van onderneemsters met diverse roots zitten, en je kan filteren op expertise en locatie, om hen effectief ook meer zichtbaarheid/kansen te geven. Dit is in lijn met onze communicatiecampagne die zo veel mogelijk verhalen van diverse onderneemsters brengt (www.instagram.com/shedidit.be)

  • maandelijkse workshops/opleidingen en netwerkevents waarbij de vrouwen van elkaar of van een coach kunnen leren, in een safe space waarbij ze zichzelf in de ander herkennen.

  • onderzoek naar de drempels en drijfveren bij meisjes met migratieachtergrond + het #SheDIDIT boek en tool

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: