Solentra vzw

Solentra is expert in psychische zorg en hulpverlening.

Solentra vzw

Solentra vzw

Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02 477 57 15

Oprichtingsjaar:
2001

Actiedomein:
Mentale gezondheid, Welzijn

Regio:
België

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Solentra is expert in psychische zorg en hulpverlening.

Solentra is expert in psychische zorg en hulpverlening aan jonge vluchtelingen en hun gezin. Vaak gaat het om oorlogstrauma’s die om een zeer specifieke aanpak vragen.

We werken vanuit een brede maatschappelijke context. Want geestelijke gezondheid is een zaak van iedereen rondom het kind. Zeker in zoiets complex als een migratieproces.

Meer nog: recht op gezondheid is een absoluut basisrecht. De Sustainable Development Goal 3 (SDG3) van de Verenigde Naties vormt dan ook de grondslag van Solentra.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: