SOS KINDERDORPEN

Geen enkel kind mag alleen opgroeien

SOS KINDERDORPEN

SOS KINDERDORPEN

Rue Gachard 88
1050 lxelles

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02 538 57 38

Oprichtingsjaar:
1949

Actiedomein:
Kinderen, Welzijn

Regio:
België

Transparant goed doel:

Acties via:


Bestel een Goodgift

Geen enkel kind mag alleen opgroeien

SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 70 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. Zeg maar: een nieuwe start in het leven. Dat doen we in 135 landen wereldwijd. Maar ook in België.

1 kind op 10 kan wereldwijd niet antwoorden op deze vraag. In België is dat 1 kind op 25. Een cijfer om achterover van te vallen. Maar bij SOS Kinderdorpen staan we op en nemen we concreet actie. Kinderen in een veilige liefdevolle omgeving doen groeien tot sterke, zelfstandige volwassenen: dat is de focus!

Vind jij ook dat geen enkel kind alleen mag opgroeien? Help ons meer kwetsbare kinderen en gezinnen ondersteunen!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: