Staf vzw

Zelfstandig wonen met de steun van een sterk team? Steun op Staf.

Staf vzw

Staf vzw

Prins Regentplein 36
3010 Kessel-Lo

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
016 23 20 42

Oprichtingsjaar:
1986

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
Vlaams Brabant

Acties via:


Bestel een Goodgift

Zelfstandig wonen met de steun van een sterk team? Steun op Staf.

Staf wil dat iederéén zich thuis voelt in onze maatschappij. Daarom staan we mensen met een beperking bij in het zelfstandig thuis leven We doen dat, al 35 jaar, door hen een-op-een en zij-aan-zij te versterken. Op Staf kan je steunen.

Wat doet Staf?

  • We ondersteunen mensen met een beperking om zelfstandig thuis te leven
  • We vormen professionelen om beter om te gaan met mensen met een beperking
  • We werken samen met andere organisaties om onze cliënten zinvol aan het werk te zetten

Voor wie?

Onze cliënten zijn personen met een (vermoeden) van beperking. Stuk voor stuk mensen die een normaal leven willen leiden Ze slagen erin om zelfstandig te leven dankzij de steun van een vertrouwensfiguur die hen met raad en daad bijstaat. Een begeleider die het huishouden organiseert, orde in de wirwar van documenten brengt of een luisterend oor biedt op belangrijke momenten. De cliënten kiezen zelf welke steun ze nodig hebben op welk moment of doen dat in overleg met hun nauwe omgeving.

Professionals uit de sectoren welzijn, jeugdhulp, onderwijs, gezondheidszorg, handicap, justitie of werk sturen mensen met een vermoeden van beperking door naar Staf. Samen bouwen we een breed en gedragen netwerk uit. Doorverwijzers rekenen daarvoor op de expertise, handicapspecifieke vakkundigheid en service van het team van Staf.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: