TEJO Mechelen

“Jongeren op weg helpen in hun groei naar volwassenheid”

TEJO Mechelen

TEJO Mechelen

Wollemarkt 34
2800 Mechelen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
015 715 896

Oprichtingsjaar:
2014

Actiedomein:
Jongeren, Mentale gezondheid

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

“Jongeren op weg helpen in hun groei naar volwassenheid”

Een professioneel luisterend oor • jongeren 10-20 jaar •
ANONIEM • onmiddellijk • kortdurend • GRATIS • met of zonder afspraak

TEJO biedt jongeren tussen 10 en 20 jaar toegang tot on- en offline laagdrempelige therapeutische hulp, anoniem en gratis, onmiddellijk, op het moment dat zij er nood aan hebben en op een voor hen bereikbare plaats. Deze hulpverlening wordt aangeboden door professionele therapeuten werkend op vrijwillige basis vanuit verschillende TEJO-huizen, gesteund door gastvrouwen/-heren en andere deskundige vrijwilligers.

TEJO wil preventief werken door dringende hulpvragen snel en professioneel op te nemen zodat de probleemsituatie niet escaleert en de jongeren in een vroeg stadium geholpen worden. Op deze manier wil TEJO het persoonlijk welzijn van jongeren verbeteren en hen opnieuw in hun kracht zetten zodat hun ontwikkelingsproces eenvoudiger en zorgelozer kan verlopen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: