Ten Dries vzw

Gewoon Anders

Ten Dries vzw

Ten Dries vzw

Dennendreef 62
9850 Landegem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
093716066

Oprichtingsjaar:
1955

Actiedomein:
Onderwijs, Personen met een beperking

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

Gewoon Anders

Ten Dries is een warme plek in eengroene en rustige omgeving waar een honderdtal kleuters, jongeren en adolescenten zich thuis voelen. Ten Dries kent een sterk geïntegreerde werking van twee type-4-scholen (BuBaO en BuSO) en een multifunctioneel centrum (MFC).

Bestaansreden

Binnen Ten Dries stimuleren we het welbevinden van kleuters, jongeren en adolescenten (KJA), met een motorische en/of meervoudige beperking.
Dit in en buiten Ten Dries.
We werken aan een toekomstgerichte persoonlijke ontwikkeling. Kwaliteit van leven staat hier centraal.

Kernopdracht

We willen dat kinderen/adolescenten en hun omgeving zich goed voelen, betrokken zijn en binnen hun eigen mogelijkheden zelfstandiger worden, hun plan leren trekken.
Als interdisciplinair team luisteren we naar de steeds variërende wensen van kinderen/adolescenten en omgeving en gaan samen met hun vraag aan de slag.
We versterken hen om daarbij zoveel mogelijk betrokken te zijn in de samenleving.

Basiswaarden
We vertrekken hierbij vanuit onderstaande basiswaarden:

  • respect
  • open en hartelijk
  • geloof in mogelijkheden
  • gedreven
  • samen-werken

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: