Universiteitsfonds Antwerpen

Geef vandaag om morgen

Universiteitsfonds Antwerpen

Universiteitsfonds Antwerpen

Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
03 265 94 57

Oprichtingsjaar:
1995

Actiedomein:
Onderwijs, Onderzoek

Regio:
Antwerpen

Acties via:


Bestel een Goodgift

Geef vandaag om morgen

Het Universiteitsfonds Antwerpen zet zich in voor wetenschappelijke én maatschappelijke uitdagingen. Iedereen kan zijn steentje hierin bijdragen dankzij giften, schenkingen en legaten. Samen geven we vandaag om morgen.

Het Universiteitsfonds Antwerpen is de drijvende kracht voor mecenaat aan de Universiteit Antwerpen. Wij werken vanuit een filantropische gedachtegang en zetten zo vele maatschappelijke topics mee op de kaart.

Dat moet ook want onze samenleving heeft nood aan onderbouwde wetenschappelijke en (sociaal)maatschappelijke expertise. Onderzoek naar kanker, gezondere luchtkwaliteit, strijd tegen depressies, … het zijn maar enkele concrete voorbeelden van waar het Universiteitsfonds Antwerpen actief mee bezig is.

Wij creëren vandaag oplossingen voor morgen en laten bedrijven, verenigingen en particulieren zo toe om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Zonder jouw steun zou de wetenschappelijke en maatschappelijke impact van de Universiteit Antwerpen niet de weerklank hebben die ze vandaag de dag heeft.

Wij werken toe naar verder blijven groeien en een succesplatform zijn waar maatschappij en wetenschap elkaar tegemoetkomen. Het Universiteitsfonds Antwerpen zet hierbij steeds in op drie pijlers:

  • sensibiliseren door maatschappelijk belang van wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en dienstverlening in de kijker te plaatsen;
  • bouwen aan een community van donateurs en schenkers die allemaal hun eigen persoonlijke bijdrage leveren aan het succes en de realisaties van het fonds;
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen samen met het bedrijfsleven, verenigingen en particulieren.

Het Universiteitsfonds Antwerpen kijkt steeds vooruit met een ruimdenkende, vooruitstrevende, maar ook kritische blik. De wetenschappelijke én maatschappelijke uitdagingen van vandaag zijn niet noodzakelijk dezelfde als die van morgen. Daarom moeten we met z'n allen vandaag geven om morgen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: