Villa Rozerood vzw

Een nieuwe adem door warme zorg

Villa Rozerood vzw

Villa Rozerood vzw

Fazantenlaan 28
8660 De Panne

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
058 42 20 24

Oprichtingsjaar:
2008

Actiedomein:
Gezondheid, Ouders & kind

Regio:
België

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Een nieuwe adem door warme zorg

Villa Rozerood biedt gezinnen met zwaar zieke kinderen en jongeren een respijt- en ontspanningsverblijf aan, met zorg op maat, om hen op adem te laten komen en hun batterijen op te laden.

Villa Rozerood ondersteunt en versterkt de veerkracht van gezinnen. Villa Rozerood doet dit door de zorg met de ouders te delen en/of over te nemen in een aangename, huiselijke en veilige omgeving om vervolgens de zorg thuis weer aan te kunnen.

De aangeboden zorg is een totaalzorg die bestaat uit drie pijlers:

• Een dagelijkse-, persoonlijke- en verpleegkundige zorg;
• Een permanente en attente emotionele ondersteuning door alle medewerkers;
• Een animatie-aanbod aangepast aan de wensen van de zorgkinderen en hun gezin.

Villa Rozerood is een omgeving waar zowel het zorgkind de ouders, brussen en mantelzorgers de dagdagelijkse zorgen even kunnen delen. Zo creëren we ademruimte voor de ouders en de brussen. Daarnaast is er de mogelijkheid om kinderen alleen op te vangen en de zorg verder te zetten.

Openheid, respect en interdisciplinair overleg kenmerken Villa Rozerood. Gemotiveerde en deskundige professionelen en vrijwilligers spelen flexibel en creatief in op de noden van gezinnen. Een constructieve samenwerking met de brede zorgsector garandeert een hedendaagse kwaliteitszorg op maat.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: