Volunteer Programs Forever

Empowering communities to build their own future.

Volunteer Programs Forever

Volunteer Programs Forever

Vinkenstraat 40
1850 Grimbergen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
+6281237447579

Oprichtingsjaar:
2015

Actiedomein:
Ontwikkelingssamenwerking, Opleiding & tewerkstelling

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Empowering communities to build their own future.

VP Forever heeft als doel om kansarme gemeenschappen in ontwikkelingslanden structureel te ondersteunen door middel van aanbieden van educatie, toekomstperspectieven vergroten, werkgelegenheid bieden en vaardigheidstrainingen organiseren. Dit doet de stichting middels de Forever Learning Centers, Forever Projects en de Forever Label.

VP Forever is uniek in de manier van werken daar wij onze doelen bereiken door samen te werken met een wereldwijde Forever Community van vrijwilligers, contributors, ambassadeurs en partner bedrijven.

Volunteer Programs Forever heeft sinds 2014 een project in Bali, Indonesia waar Engelse lessen worden aangeboden aan Balinese kinderen, tieners en jong-volwassenen.

Momenteel is VP Forever actief bezig om fondsen te werven voor de bouw van het Forever Learning Center dat gebouwd zal worden in Bali en de lokale gemeenschap daar zal ondersteunen via educatie en onderwijsprojecten, vaardigheidstrainingen, werkgelegenheid en andere community activiteiten.

De lokale gemeenschap in Bali lijdt zeer onder de gevolgen van de coronacrisis. Tachtig procent van de bevolking is direct of indirect afhankelijk van de toeristische sector om in hun basisbehoeften te voorzien. Wanneer zoals nu de toeristische sector enorm is verzwakt, is er van voldoende inkomsten voor de lokale gemeenschappen niet langer sprake. Een diepe economische crisis lonkt. Daarom wil Volunteer Programs Forever structureel tegenwicht bieden door jobs te creëren buiten de toeristische sector en de gemeenschappen de vaardigheden aan te reiken die broodnodig zijn op de huidige arbeidsmarkt.

The Forever Learning Centers bestaan eerst en vooral voor en door de lokale gemeenschappen. Ze leren er die praktische vaardigheden die hen helpen om een betere en meer succesvolle toekomst uit te bouwen. Wat de lokale bevolking leert in The Forever Learning Centers, concentreert zich op wat ze specifiek nodig hebben om een job te vinden en zo hun kansen op een succesvolle toekomst te vergroten. The Forever Learning Center focust dus op de lange termijn: de lokale gemeenschappen ondersteunen en te emanciperen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: