vzw ALLEMAAL POEZEN

De juiste poes op de juiste plaats

vzw ALLEMAAL POEZEN

vzw ALLEMAAL POEZEN

Annekensstraat 13
9150 Kruibeke

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
32 478 31 28 73

Oprichtingsjaar:
2002

Actiedomein:
Dieren

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

De juiste poes op de juiste plaats

Allemaal Poezen is een erkend adoptiecentrum dat zich bezig houdt met de opvang van thuis- en kansloze poezen, die na een korte rust- en/of herstelperiode naar een nieuw warm nestje kunnen verhuizen.

De vzw Allemaal Poezen bemiddelt jaarlijks voor ongeveer 280 poezen, katers en kittens. Dit wil zeggen dat we hen opvangen, verzorgen en plaatsen in een nieuwe thuis. Dit vraagt een enorme financiële inspanning aangezien we geen officiële subsidies ontvangen. Om deze reden geven we dierenliefhebbers de kans om hun steentje bij te dragen. Donaties worden gebruikt voor medicijnen, medische tussenkomst en de kosten van sterilisatie. In onze opvang wonen ook veel blijvertjes die te oud of te ziek zijn en daarom niet meer geplaatst kunnen worden bij een nieuwe thuis.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: