vzw Be Happy Dog

Liefde voor dieren

vzw Be Happy Dog

vzw Be Happy Dog

Nachtengalenlaan 7
8531 Hulste

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0484 52 38 95

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Dieren

Regio:
België

Acties via:


Bestel een Goodgift

Liefde voor dieren

We bieden ondersteuning aan zwerf- en asieldieren in binnen- en buitenland door middel van voeding en materialen. We helpen bij het herplaatsen van huisdieren en doen verdere opvolging van het dier

Hoe gaan we juist te werk?

Mensen nemen contact met ons op. Hun dier wordt mits wederzijdse schriftelijke goedkeuring ter adoptie gezet op de media. Indien we iemand gevonden hebben, wordt deze gescreend. Als deze goed bevonden is door de afstand ouder, halen wij het dier op en gaat onmiddellijk naar onze samenwerkende dierenarts om het dier een volledige check up te doen. Inentingen, chip, paspoort, sterilisatie of castratie, tanden, eventueel bloedonderzoek, ... worden gedaan. Daarna vertrekt het dier naar de nieuwe eigenaar.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: