vzw De Walhoeve

Samen willen we het verschil maken, ook voor jou!

vzw De Walhoeve

vzw De Walhoeve

eikhoekstraat 65
8640 Westvleteren

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
057 40 07 47

Oprichtingsjaar:
1979

Actiedomein:
Jongeren, Welzijn

Regio:
West-VlaanderenBestel een Goodgift

Samen willen we het verschil maken, ook voor jou!

We willen ons aanbod van gezinsvervangende behandeling tot begeleiding aan huis continu verbeteren. Vanuit een aandacht voor kwaliteitsvolle relaties creëren we met alle betrokken partijen situaties waarin we van elkaar kunnen leren om uitdagingen op eigen kracht aan te gaan.

Samenwerken en beroep doen op elkaar is onze passie waardoor we jongeren en ouders, medewerkers, overheid en samenleving willen laten groeien.

We streven ernaar als kleinschalig initiatief in de Bijzondere Jeugdzorg om de kwaliteit van ons bestaan te verhogen.

Om ons doel te bereiken, werken wij rond de volgende 6 thema’s.

VAKMANSCHAP

De Walhoeve investeert in vakmanschap en werkt klantgericht. Belangrijk is het onderkennen van de behoeften van zowel interne als externe klanten om er adequaat op te kunnen reageren. Talenten en competenties worden daarom optimaal ingezet en verder ontwikkeld binnen een cultuur van levenslang leren. Dit leren gebeurt zowel formeel als informeel: door bijscholing en door mensen te betrekken in nieuwe situaties, en door te leren uit eigen ervaringen en ervaringen van anderen.

TEAMWERK

De Walhoeve wordt gedragen door goed presterende teams. Binnen die teams bewaren we een evenwicht tussen eigenbelang en organisatiebelang. Ze zijn multidisciplinair dankzij de inzet van een verscheidenheid aan competenties en functies. Dit komt tot uiting zowel in de dagelijkse werking als in projectwerk. Bij projectwerk zijn werkgroepen, gedreven onder andere door leerprocessen, actief rond specifieke thema’s.

De Walhoeve zorgt voor coaching. Zo ondersteunt de organisatie het functioneren binnen het team om de persoonlijke effectiviteit binnen het team te vergroten. Goed samenwerken leidt immers tot duurzame relaties waar alle partijen baat bij hebben, waarin we elkaar versterken en van elkaar kunnen leren.

ONDERNEMEN EN INNOVATIE

De Walhoeve investeert in ondernemen en innovatie. We onderhouden onze accommodatie optimaal en breiden die uit rekening houdend met de behoeften van onze cliënten en medewerkers.
We leggen nieuwe contacten en intensiveren de bestaande door het onderhouden en uitbouwen van netwerken.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: