vzw maison maurice

Wij zetten ons in voor kwetsbare kinderen in RD Congo

vzw maison maurice

vzw maison maurice

Heidehof 10
2250 Olen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0498760380

Oprichtingsjaar:
2021

Actiedomein:
Kinderen, Ontwikkelingssamenwerking

Regio:
Internationaal

Acties via:


Bestel een Goodgift

Wij zetten ons in voor kwetsbare kinderen in RD Congo

De kwetsbare kinderen een kwalitatief leven bieden waar ze recht op hebben en waarmee ze een hoopvolle toekomst tegemoet gaan.

Wij zijn twee zussen, Emilie & Christel, geboren & getogen in België. We hebben een mama van Congolese afkomst en een Belgische papa. Nadat Emilie reeds betrokken was bij de werking van een bestaand Congolees weeshuis, hadden we het gevoel dat we meer konden betekenen.

Na lang dromen, werken we er nu aan deze droom werkelijkheid te laten worden. Door integraal te werken op lokaal gebied, willen we de levensomstandigheden verbeteren door ze medische zorg, onderdak, onderwijs en bescherming te bieden. Vanuit vertrouwen werken wij resultaatgericht, samen met (lokale) partners aan een duurzame verbetering van deze weeskinderen. Wij willen met dit project ook de mensen bewustmaken van de problematiek.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: