vzw Mobilant

mobilant, want vragen helpt

vzw Mobilant

vzw Mobilant

Plantin en Moretuslei 155
2140 Borgerhout

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
03 458 42 50

Oprichtingsjaar:
1984

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
Antwerpen

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

mobilant, want vragen helpt

Mobilant staat voor autonomie in verbondenheid. Het is belangrijk dat mensen met een beperking de keuze kunnen maken voor een onafhankelijk leven en zelf kunnen bepalen hoe zij dit willen organiseren. Om aan de uitgebreide waaier van ondersteuningsvragen tegemoet te komen, bouwen wij dagelijks aan de verbreding van ons platform dat de klant in verbinding brengt met kleinschalige (arbeids)projecten, verenigingen, diensten, vrijwilligers, deeleconomie en verzorgers in zijn buurt.

Ondersteuning kan op meerdere manieren. Wie een handicapspecifieke vraag heeft of een nood aan een luisterend oor, kan online contact opnemen met de supportdienst (telefoon, e-mail, chatbox, videochat). Heb je een vraag van meer praktische aard, bv. een document invullen of een dienst contacteren, loop dan binnen op een contactpunt in jouw buurt. Wanneer dit alles ontoereikend zou zijn, kan je via de klantendienst beroep doen op een traject of ondersteuning door een vaste begeleider.

Je kan bij ons terecht met een budget van het Vlaams Agentschap voor Personen met een handicap (PVB, BOB, PAB) of met punten RTH (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp) of met eigen middelen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: