VZW Peacock

Kleine geluksmomentjes voor kankerpatiënten

VZW Peacock

VZW Peacock

Maricolenstraat 20
9112 Sinaai

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0474 76 01 83

Oprichtingsjaar:
2019

Actiedomein:
Kanker

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

Kleine geluksmomentjes voor kankerpatiënten

Ons doel is een glimlach te toveren, een warm moment te creëren, de strijd iets draaglijker te maken.

Via deze VZW willen wij, in eerbetoon aan Alain, verder strijden tegen de immense impact die kanker heeft. Tijdens de heftige periodes in het ziekenhuis werd Alain soms verrast door mooie initiatieven van vrijwilligers. Een ijsje, pannenkoeken, fijne gesprekken ... De missie van deze VZW is om nóg meer mooie geluksmomentjes te creëren voor patienten met kanker, en in het bijzonder terminale kankerpatiënten. Wij willen hiermee hun strijd draaglijker maken, door het vervullen van wensen, groot & klein.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: