vzw Wij Blij

Streven naar een mooie en rustgevende toekomst

vzw Wij Blij

vzw Wij Blij

Groenstraat 47
1930 Zaventem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0473 81 76 61

Oprichtingsjaar:
2018

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
Vlaams BrabantBestel een Goodgift

Streven naar een mooie en rustgevende toekomst

vzw Wij Blij wil een veilige en warme plek zijn voor al hun jongeren met beperking en autisme. Een plek waar ze zich goed voelen en gelukkig zijn. Verder willen wij ervoor zorgen dat zij goed geïntegreerd zijn in de buurt van de werking. Daarvoor doen wij beroep op een ervaren en deskundig team van begeleiders, dat in overleg met de bestuurders en de ouders accenten legt en waar nodig bijstuurt.

Meer informatie:

vzw Wij Blij streeft naar maximale zelfredzaamheid en zelfontplooiing van elke jongere.

Via onze dagwerking creëren wij een kader om dit mogelijk te maken. Er wordt uitgegaan van een individueel handelingsplan dat, op maat, rekening houdt met de noden en interesses van elke jongere. Het is belangrijk dat onze jongeren activiteiten aangeboden krijgen waarbij ze hun dag nuttig kunnen doorbrengen, rekening houdend met hun individuele kwaliteiten en mogelijkheden, en dat daarbij gestreefd wordt naar een evenwichtige portie inspanning en ontspanning.

vzw Wij Blij wil dat de jongeren zich thuis voelen in een kleinschalig project. Wij willen flexibel denken en creatieve oplossingen uitwerken.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: