Waw Make it Work vzw

Ook moeilijk plaatsbare jongeren verdienen een kans op werk

Waw Make it Work vzw

Waw Make it Work vzw

Brusselstraat 51
2018 Antwerpen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0477 39 15 96

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Jongeren, Opleiding & tewerkstelling

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Ook moeilijk plaatsbare jongeren verdienen een kans op werk

Make it Work coacht moeilijk plaatsbare jongeren die met het gerecht in aanraking kwamen. De jongeren ontdekken hun talenten, versterken hun zelfvertrouwen en werken hun jobdoelwit uit. Na een intensieve persoonlijke begeleiding door de coach gaan consulenten in de kantoren van uitzend- en wervingsbedrijf WaW op zoek naar werk dat past bij hun talent.

In Vlaanderen zijn er ruim 39.000 minderjarigen die in aanraking kwamen met het gerecht. Op het moment dat deze jongeren klaar zijn om werk te zoeken zijn ze heel kwetsbaar. Ze botsen vaak op afwijzingen wegens een lage scholing en een beperkt netwerk. Op dat moment is er Make it Work, dat jongeren actief coacht en begeleidt naar duurzaam werk, in samenwerking met de consulenten van WaW Jobs. Werk vinden betekent voor deze jongeren een kans om hun leven weer op de rails te krijgen. Het betekent hoop voor hun familie en vrienden. En het betekent maatschappelijk engagement in de praktijk voor het bedrijf dat deze jongere tewerkstelt.

Make it Work werkt actief samen met jeugdrechters en medewerkers bij de justitiehuizen, welzijnsorganisaties en met de bedrijven waar de jongeren aan het werk gaan.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: