Wereld tandartsen

Niet naar de tandarts gaan is erger dan niet kunnen gaan!

Wereld tandartsen

Wereld tandartsen

Linkebeeksedreef 35
1640 Sint Genesius Rode

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02 358 67 25

Oprichtingsjaar:
1987

Actiedomein:
Gezondheid

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Niet naar de tandarts gaan is erger dan niet kunnen gaan!

Wij willen dat niemand nog bezwijkt aan de gevolgen van tandheelkundige complicaties, waar ook ter wereld.

Om dit te bereiken zijn wij er van overtuigd dat in armere gebieden lokale hulpverleners moeten gevormd worden voor het verstrekken van de noodzakelijke zorgen. Wij menen dat deze tandzorgen ook voor de allerarmsten toegankelijk moeten zijn, waarbij gewaakt wordt over een behoorlijk loon voor de lokale zorgverleners.

Informatie en motivatie van de bevolking zijn onontbeerlijke pijlers om caries en zijn gevolgen voor de algemene gezondheid te voorkomen, want deze genezen kost veel meer.

STUREN

teams van vrijwilligers tandheelkundige en multidisciplinaire professionals om in te grijpen in België en in alle regio's van de wereld in noodsituaties op gezondheidsgebied

GEVEN

tandheelkundige zorg om het modgezondheid niveau van de bevolkingsgroepen die niet beschikken over geld of de nodige gezondheidsstructuren te verbeteren

ORGANISEREN

opleidingen aan de lokale gezondheidswerkers in basis tandheelkundige en mondhygiëne technieken,
de collectie, de acquisitie en de ontwikkeling van elementaire tandheelkundige apparatuur, de uitvoering op het terrein van epidemiologische en profylactische studies om de gevolgen van onvoldoende mondhygiëne op te sporen of te voorkomen.

Draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van de ondersteunde landen op het principe van partnerschap met alle Belgen of lokale structuren waardoor de doelstellingen en uitvoeringsmodaliteiten in gemeenschappelijke worden gedefinieerd en alle inspanningen worden gedaan om de duurzaamheid van de verworvenheden te verzekeren.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: