Wijzersterk vzw

Dagbestedingsproject voor personen met een beperking.

Wijzersterk vzw

Wijzersterk vzw

Weynesbaan 127 A
2820 Bonheiden

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0496 260224

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Dagbestedingsproject voor personen met een beperking.

Bijzondere mensen verdienen hun plekje in deze wereld. Zij willen wat anderen ook willen, namelijk wonen, werken, genieten van het leven en een eigen toekomst uitbouwen.

Aan de wieg staan vier bijzondere vrienden die dit vooral samen en liefst ook met anderen willen verwezenlijken. Vanuit de warme, veilige en stimulerende schoolomgeving willen ze de stap zetten naar de leefwereld van de volwassenen, gesteund door hun netwerk.

Het doel van Wijzersterk is het aanbieden van zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan personen met een beperking.

Wij willen groeien naar een vraaggestuurd aanbod in regie met de cliënten.
Een vertrouwde en veilige omgeving wordt ons momenteel aangeboden door KSK Wavria. Wijzersterk tracht een toekomst uit te bouwen, te midden van een dorps- of stadsgemeenschap die onze cliënten kent en opvangt, en waar ook zij een bijdrage kunnen leveren.

Wijzersterk wenst dit te realiseren samen met een netwerk van familie, vrienden, vrijwilligers en professionele ondersteuners. Samenwerken met bestaande voorzieningen, organisaties en partners van buitenaf kan ons project verrijken en doen groeien.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: