Wooncollectief vzw

Betaalbaar wonen voor iedereen

Wooncollectief vzw

Wooncollectief vzw

Delacenseriestraat 14 502
2018 Antwerpen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0472 33 76 56

Oprichtingsjaar:
2019

Actiedomein:
Armoedebestrijding

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Betaalbaar wonen voor iedereen

De vzw heeft als doel om betaalbaar wonen voor iedereen mogelijk te maken. Dit doen we d.m.v. ons pooling systeem.

Elk lid betaalt maandelijks een vooraf vastgelegd bedrag dat naar de pool gaat. Deze pool wordt aangevuld door vele bijdragen. Vanaf het moment dat er voldoende geld inzit dan helpt de vzw één van de leden met de aankoop van een woning (door bv mede-eigenaar te worden of een waarborg te verschaffen). Bedoeling is dat na verloop van tijd alle leden die hebben bijdragen aan de pool geholpen worden.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: