Zonnekamp VZW

Alles voor de gasten!

Zonnekamp VZW

Zonnekamp VZW

Sint-Hubertusstraat 64
2600 Berchem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0494413030

Oprichtingsjaar:
1983

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Alles voor de gasten!

Zonnekamp is een vereniging die elk jaar een 10-daagse zomervakantie organiseert voor personen met een fysieke en/of mentale beperking. Met een team vrijwilligers geven we alles voor onze gasten!

Met een team vrijwilligers willen we een vakantie op maat bieden aan personen met een beperking, onze “gasten” zoals we ze noemen. Het gaat over kinderen, tieners, jongvolwassenen en volwassenen tussen 10 en 60 jaar die naast een mentale beperking soms ook nog een fysieke beperking hebben.
Een vakantie met Zonnekamp betekent geen saaie boel, maar 10 dagen vol avontuur, plezier en vriendschap!

Iedereen heeft recht op vakantie, om even alles los te kunnen laten en de ruimte te krijgen om eens andere dingen te doen!

We vinden het vandaag de dag belangrijk om met een open blik naar onze medemens te kijken en in het anders zijn net ook heel veel gelijkenissen te ontdekken, en maken zo werk van een wereld waar we echt samen leven over onze beperkingen heen. Inclusie ten top dus!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: